25-2 kl 15-17 I wanna be BOSS!

I wanna be BOSS !


THURSDAY FEBRUAR 25 2016 - 15:00-17:00 - DONG ENERGY, NESA ALLÈ 1, 2820 GENTOFTEPurpose of Module


DANSK ERHVERSLIVS PROFILER  GIVER ET BUD PÅ HVAD GOD LEDELSE ER 


Modulet er det første  modul i 2016 forløbet, og modulet indledes derfor med en kort introduktion til og praktiske oplysninger om hele programmet 25.februar - 11.marts.


Derefter  vil dygtige ledere fra dansk erhvervsliv  give personlige bud på god ledelse.What You Will Learn


An insight into the true  leadership role. Could that be your own career choise? Do you have what it takes?   


 

MIKAEL TROLLE

Mikael Trolle er elitechef i Dansk Volleyball Forbund. Mikael Trolle er chefkonsulent inden for områderne udvikling af High Performance Teams, coaching og træning i High Performance Institute, hvor Mikael er bestyrelsesformand. Mikael har siden 2002 været elitechef i Dansk Volleyball Forbund (DVBF), og fungeret som ekstern coach for Den Kongelige Ballet og Operaen og DR TV-Drama. De 10 år med Mikael som landsholdstræner har bragt stor international fremgang med det danske herrelandshold. Han er Cand. Scient. i idræt og biologi fra Københavns Universitet.  Mikaels indlæg hedder i år "High Performance Leadership = Præstationsledelse".


JACOB DØRING PEDERSEN

Jacob Døring  er leder hos rådgivningsfirmaet Deloitte. Hør om jobbet som ung leder i en organisation af high performers og det at gøre gode medarbejdere endnu bedre. Få et indblik i den energi en ung leder ofte lægger i jobbet og den indre stemme, der siger ”jeg kan godt – jeg skal vise dem skal jeg!” Jacob er i dag en del af  ledelsen af Junior Chamber International i Danmark – en organisation for nutidens talenter og fremtidens ledere, hvor der er mulighed for at opbygge lederkompetencer gennem projekter i samarbejde med erhvervslivet.


FILIP ENGEL

For at kunne lede andre skal du først kunne lede dig selv. Og det er sværere end nogensinde. Du stiller sikkert store krav til dig selv, men hvornår er godt godt nok? Du har mange muligheder på et stadig mere fleksibelt arbejdsmarked, så hvad vælger du til og hvad vælger du fra? Du har travlt, så hvordan holder du fokus og træffer de rigtige beslutninger? Filip Engel vil give sit perspektiv på, hvordan du håndterer det moderne arbejdsmarkeds store krav og leder dig selv, så du bedre kan træde i karakter som leder for andre. Han er Director i DONG Energy og er ansvarlig for Sustainability, Public Affairs og Branding. Gennem fem år har Filip været leder og han har blandt andet været på DONG Energy’s talentprogram for ledere.Module Organizer


FACILITATOR: MARTIN B. BROLIN


Presentation Archive   


VIEW HISTORIC PRESENTATIONS FROM HENNING DYREMOSE, ANDERS ELDRUP & MORE IN ARCHIVE.


 

 

LEADER.foraday seminars have been hosted by Tryg since 2012


 HOST

 


SPONSORS

 


CALENDAR

 

Facebook Event
Apple Calendar
Google Calendar

Add to your own calendar


SPEAKERS