Den frivillige leder

Den frivillige leder

 

LØRDAG 10.MARTS 2018 - 10:00-13:00 - BORUPGAARD GYMNASIUM
Modulets faglige indhold


LEDELSE AF FRIVILLIGE

 


God ledelse af frivillige handler om at kunne motivere og anerkende de frivillige, skabe et godt samarbejde og tydeligt formidle meningen med deres indsats. Alt det bliver sat på spidsen, når man leder frivillige!


Vil du kick-starte din leder-karriere  som coach i den lokale idrætsforening? Måske bliver det springbrættet til at blive coach for din datters fodboldhold en gang - eller leder i erhvervslivet!


Instruktøren gennemgår nogle af dine muligheder for at fortsætte på idrætstræner-kurser og -uddannelser.Det vil du lære


INDSIGT I HVORDAN MAN LEDER OG MOTIVERER FRIVILLIGE


Hvem er du som træner og leder? Er du til "den autokratiske", "den tilbagelænede" eller "den socialt-integrerende" stil?


Feedback som værktøj. Hvad er formålet med øvelsen/træningen? Du skal fokusere på spillernes færdigheder og styrker. Målet er at skabe læring og motivation. En evaluering som ”det var dårligt” er svær at omsætte til noget konstruktivt. En spørgende tilgang tvinger spilleren til at reflektere: Hvad synes du gik godt? Hvad kunne du have gjort bedre? Hvordan kan du forbedre dette til næste gang?


Hvad evaluerer du ud fra som træner? Egne mål? Gruppens mål? Er der på forhånd givet for alle kendte mål? Spillerne skal vide hvad der forventes af dem.Facilitering


INSTRUKTØR: RUNE HANSEN ROLSTED   FRA DGI NORDSJÆLLAND

FACILITATOR: MOGENS W. BROLIN 

VÆRT

 


KONCEPT KALENDER

 

Tilføj til egen kalender
 


INSTRUKTØR